Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap

Az itbusiness 2011-ben igazi újdonsággal jelentkezik: kiadványunk hétről hétre, digitális formában is előfizethető, olvasható! Az elmúlt két évben több megkeresés érkezett kiadónkhoz, hogy követve a technológiai trendeket, vegyünk részt digitális portfóliókban. Ahogy a technika folyamatosan fejlődik, a tavalyi évben megérkezett az első olyan ajánlat az IT-Businesshez, amelyen már komolyan el kellett gondolkodni, hiszen platformtól független módon – iPaden és  Android platformon – van lehetőség a print lapok digitális verziójának „terjesztésére”.

Két szolgáltatóval is sikerült megállapodnunk, így ennek értelmében, 2011 első lapszámától kezdve az itbusiness magazin digitális formában is olvasóink rendelkezésére áll. Ha elfoglaltságtól, helyszíntől, platformtól függetlenül szeretné kiadványunkat forgatni, hogy tájékozódni tudjon az ict-piac fejleményeiről, a piac változásairól, a manager-életmód trendjeiről, regisztráljon!

 

Amennyiben a Digitalstandot választja, előfizetni a digitalstand.hu nyitóoldalán az adott lap kiválasztásával, https://digitalstand.hu/itbusiness és a megfelelő előfizetési típus megjelölésével van mód. Kérdés esetén forduljanak a Digitalstand ügyfélszolgálatához, elérhetőségük:

ugyfelszolgalat@digitalstand.hu

Tel.: (+36-1) 461-1422  (H–P: 9–17 óráig)

 

Ha szolgáltatójának a Dimagot választja, akkor a http://www.dimag.hu/registration.php

oldalon van lehetősége regisztrálni. Kérdés esetén a Dimag ügyfélszolgálatától kérhet segítséget, az ugyfelszolgalat@dimag.hu címen.

 

A digitális előfizetés díja, mindkét szolgáltatónál azonos.

 

Egyéves előfizetés ára: 12 250 forint

Féléves előfizetés ára: 6480 forint

Három hónapra: 3720 forint

Egy hónapra: 1360 forint

Egy lapszám ára: 390 forint

 

A 2010-es év példányainak ára lapszámonként 130 forint,2009-től visszafelé évfolyamonként összecsomagolva 20.000 forint.

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Bernáth Tamás

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4967 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: