Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
awsome_day
Forrás: ITB

Második alkalommal rendezték meg az Amazon felhő konferenciáját Budapesten, az AWSome Day nevű rendezvényen a felhőóriás két nemzetközi szakértője is képviseltette magát.

A TC2 az AWS régiós partnere szervezte meg immár második alkalommal az AWSome Day felhőkonferenciát, melyre 465 regisztrált IT-s, üzleti vezető volt kíváncsi. A TC2 nemrég kapta meg az AWS Advanced Partneri fokozatot, amely a magyar piacon egyedülálló, de a régióban is ritkaságnak számít.

A magyar piacon is megnövekedett a kereslet a felhőszolgáltatások iránt – derült ki Bakk József, az IDC Magyarország ügyvezető igazgatójának kitekintő előadásából. A nemzetközi felhőpiac éves átlagos növekedése 22 százalék, az IaaS + PaaS tekintetében pedig a magyar piacon is ugyanekkora arányú a bővülés. A nemzetközi viszonyokat tekintve a jelenlegi alkalmazások 45 százaléka megy a felhőbe a jobb skálázhatóság miatt, a felhőbe költözésnek pedig nem elsősorban az alacsony költség, hanem az agilitás és a rugalmasság az oka.

Az idei rendezvény újdonsága volt, hogy az AWS-től két nemzetközi szakértő is előadott: Vladimir Simek (AWS Senior Solutions Architect) a szlovák Pixel Federation és a cseh Moneta Money Bank példáján keresztül mutatta meg, hogy régiós szinten milyen sikertörténetek születtek a felhő használattal. Enrique Duvós (AWS, Head of EMEA Evangelism) a mesterséges intelligencia digitalizációban betöltött szerepét járta körbe a rendezvényen.

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Bernáth Tamás

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4967 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: