Menü

Kiemelt témánk

Feliratkozás


Eseménynaptár

előző hónapkövetkező hónap
palencsar_miklos
Palencsár Miklós, Mentors & Partners GroupForrás: 3B

Újabb jelentős fejlődési ponthoz érkezett a 3B, amely idén hazánk vezető üzletfejlesztőjévé vált, köszönhetően annak, hogy a számukra évek óta bizalmat szavazó partnereik jelentős fejlődésen mentek keresztül, így a céget is egyre több üzletfejlesztési feladattal látják el.

Az elmúlt időszakban több olyan új üzletfejlesztési partnerkapcsolatot indított el a 3B, amely a komplex üzletfejlesztésen túlmenően, annak részeként nemzetközi expanziót állít a középpontba. "Számunkra mindig kiemelt jelentőséggel bírt partnereink igényeinek teljes körű kiszolgálása, és mi ezt nem csak mondjuk, gondoljuk, hanem konkrétan lépéseket is teszünk megvalósítása érdekében. Tekintettel arra, hogy partnereink jelentős részarányban nemzetközi szinten is unikális szakmai tudással és háttérrel rendelkeznek, melynek következtében, a megfelelő előkészítés után nemzetközi piacon is helyük van, elkezdtük kiépíteni azt a nemzetközi hálózatot, mely konkrétan támogatja a termékek, szolgáltatások nemzetközi piacra történő kijuttatását" - fogalmazott Palencsár Miklós, ügyvezető-alapító.

Annak érdekében, hogy a siker még intenzívebb legyen a megszokottnál, a leginkább fejlődő, nem telített piacokat tették fókuszba. Üzletfejlesztéseik sikerét elsősorban a speciális, nemzetközi szinten is egyedülálló metodikára épülő business mentoring programjaik, illetve a stratégiai tanácsadásuk alapját képező döntéshozatali mechanizmusokat definiáló rendszerük adja, amelyre jelentős igény van nemzetközi viszonylatban is. 2018-ban a döntéshozatali mechanizmust vizsgáló pszichológiai rendszerüket önálló spin-offként definiálták, amely RISE néven, valamivel több mint egy év alatt elfoglalta a helyét a nemzetközi és a hazai üzleti, sport és oktatási életben egyaránt.

"Ez szintén egy olyan impulzus volt, ami a változásokat indikálta. 2019. október 20-tól hivatalosan is Mentors & Partners Groupként folytatjuk tevékenységünket, ami a 3B jogfolytonos utódjaként lesz jelen a piacon" - mondta Palencsár Miklós.

A névváltozás a nemzetközi expanziót előkészítő és támogató állomás. 2020. januárban Mentors & Partners Group irodát nyitnak ugyanis a brazil és egyben dél-amerikai üzleti élet központjában, Sao Paolóban. Még ebben az évben további három iroda kerül majd megnyitásra a tervek szerint. A sorban következő a szintén nem elhanyagolható gazdasági potenciált tartalmazó USA területén, Boston városában. Ezzel az expanzióval a jelenleg futó nyolc hazai központtal rendelkező nemzetközi expanziós munkát jelentős mértékben tudják támogatni, a nemzetközi cégek Magyarországra történő terjeszkedését tudják menedzselni, illetve az ottani helyi vállalkozások komplex business mentoringját tudják megvalósítani.

Az új cég nemcsak jogi értelemben, hanem üzleti gondolkodásban is folytatja a 3B üzletét. "Továbbra is az első számú üzletfejlesztési partnerei szeretnénk lenni azoknak a hazai és nemzetközi cégtulajdonosoknak és cégvezetőknek, sport szakmai vezetőknek, oktatási intézmények vezetőinek, akik a fejlődés mellett kötelezték el magukat, és számukra a üzleti korrektség, a valódi partnerkapcsolat és a rövidtávú sikereket követő hosszú távú eredmények fontosak. Partnereink sikere okán továbbra is a professzionalista (expert) típusra jellemző objektív, sokszor nyers, de mindig az eredményeket szem előtt tartó és azt realizáló mentorként lépünk fel" - tette hozzá Palencsár Miklós.

 

Karrierszkenner

Kíváncsi, hol dolgozik egykori kollégája, üzleti partnere?
Szeretné, ha az ön karrierjéről is hírt adnánk?

Böngésszen és regisztráljon!

Jelenleg 2074 személy szerepel adatbázisunkban.
Az utolsó regisztrált:Bernáth Tamás

A legkeresettebb emberek:

Cégszkenner

Melyek az ict-iparág legfontosabb cégei?
Melyek a fontosabb felhasználók más iparágakból?

Regisztrálja cégét Ön is!

Jelenleg 4967 cég szerepel adatbázisunkban.

A legkeresettebb cégek: